Skyriders Paragliding ry:n paramoottorikurssit 2015

 


Paramoottorikurssilla opit ensin varjoliitimellä lentämisen perustaidot aivan niin kuin vapaalentokurssilla. Kun tarvittava taitotaso on saavutettu, otamme paramoottorin esille ja alamme opiskelemaan moottoroitua varjoliitoa.

Kurssiin sisältyy:
  • 20h vapaalentoteoriaa
  • paljon starttiharjoittelua
  • 5 matalaa lentoa hinauksesta
  • 33 korkeaa lentoa hinauksesta
  • 5h paramoottoriteoriaa
  • todella paljon starttiharjoittelua
  • 7 paramoottorilentoa
  • Kesto 10-14pv
Kurssin hinta 2800€

Lisäksi oppilaan tulee liittyä Suomen ilmailuliiton jäseneksi. Hinta 61-75€ riippuen kuukaudesta. Sitä kautta tulevat vakuutukset ja oppilas saa myös kotiinsa uudistuneen, kerran kuussa ilmestyvän ilmailulehden.


Kurssilla opit tarvittavat tiedot ja taidot jotta ymmärrät kelit missä voit lentää ja osaat itsenäisesti valita statttipaikan ja ajankohdan. Kurssin jälkeen hallitset liitimen sekä maassa että ilmassa. Osaat myös toimia yllättävissäkin erikoistilanteissa. Opit myös tarvittavat navigointitaidot sekä lukemaan ilmailukarttaa ettet eksy vahingossa valvottuun ilmatilaan. Kurssiin sisältyy 10-14 koulutuspäivää. Mahdollisista lisäpäivistä neuvotellaan aina erikseen. (Jos on huonot kelit, eivät kaikki 10pv ole ehkä peräkkäin)

Varusteet

Varusteet kurssille tulevat kerholta ja niiden käyttö sisältyy kurssin hintaan. Käytössämme on paras mahdollinen koulutuskalusto. Vapaalentosiipemme ovat turvallisinta A-luokkaa ja valjaissa on paksut airfoamit sekä Gin OneG varavarjot.

Paramoottorikoulutuksessa käytämme PAPin ja Scoutin hyväksi havaittuja paramoottoreita. Paramoottorisiipenä meillä on tähän hommaan parhaiten soveltuvat liitimet.

Jos oppilaalla on omat helpoksi todetut varusteet kurssille tullessa, on kurssin hinta 200€ halvempi. Tässä tapauksessa myös paramoottorilentoja voi olla enemmän, suhteessa hinauslentoihin. Ota yhteyttä varusteasioissa meihin, ennen hankintaa!!!Kauden 2015 kurssit

Kurssi 1. Maaliskuun alku Hki 6-15.3 (Valmis)

Kurssi 2. Kuusamo 3-12.4 (Valmis)

Kurssi 3. Hyvinkää toukokuu 2-10.5 (Valmis)

Kurssi 4. Hyvinkää Toukokuun loppu 22.5-31.5 (Valmis)

 


Erikoistilauksesta tulemme pitämään myös 10pvn intensiivikursseja paikkakunnallesi. Hinta on sama kuin normaalikurssilla, lisänä ainoastaan majoitus opettajille.
Ota yhteyttä Ariin jos sinulla on vähintään neljän hengen ryhmä kasassa: 040-5235049 tai sportwings@hotmail.com

Ulkomaankurssit

Tarvittaessa voimme järjestää kurssin myös ulkomailla. Jos saat porukan kasaan ja teillä on koulutukseen soveltuva paikka, niin ota yhteyttä ja tarkistamme paikan ja sovimme käytännön asioista. Sopivia maita voivat olla melkein kaikki maailman maat.

Meille tulee usein kurssilaisia Oulusta, Kuopiosta ja Inarista etc asti. Voimme tarjota edullisen majoituksen kurssin ajaksi. Ota siitä erikseen yhteyttä Ariin 040-5235049. Myös asuntovaunu ja -auto paikkoja on tarjolla omakustannehintaan.
Sitefactory Oy