Moottoroituvarjoliito (mova)Paramoottorikurssi piloteille pilotin omalla koneella 400€.

  • Sisältää yhden 5h teoriaillan
  • Yhden 8-10h harjoituspäivän
  • Lisäpäivät 200€ kpl
Paramoottorikurssi piloteille kerhon koneella ja siivellä. Hinta 600€.
  • Sisältää yhden 5h teoriaillan
  • Yhden 8-10h harjoituspäivän
  • Moottorin, liitimen ja varavarjon vuokran kurssin ajaksi (myös bensat) maksimissaan 7 lentoa. Lisälennot 30€ kpl.
  • Lisäpäivät 200€ kpl
Kurssin läpäisy vaatii minimissään seitsemän onnistunutta lentoa. Hyvät maakäsittelytaidot omaava kokenut hyväkuntoinen pilotti suorittaa kurssin päivässä. Toisaalta huonokuntoinen huonot starttitekniikat omaava pilotti saattaa joutua käymään kurssia viikkotolkulla. Treenaa siis kuntosi kohilleen jo ennen kurssia! ;)

Kaluston vakuutukset eivät sisälly hintaan. Jokainen on velvollinen ottamaan omat kalustovakuutukset tai maksamaan itse kaiken hajottamansa. Paramoottorin ja siiven osat on hinnoiteltu ja hinnat nähtävissä ennen kurssin alkua.Moottoroituvarjoliito on vapaalentoa parhaimmillaan. Et tarvitse hinausmiehistöä etkä lentokenttää. Startata voit mistä tahansa peltoaukealta maanomistajan luvalla. Sen jälkeen lentelet niin kauan kuin bensaa tai virtaa riittää.

Paramoottorilla voitkin lentää useita tunteja ja nousta kilometrien korkeuksiin. Hauskinta on kuitenkin lennellä matalissa, katsella maisemia ja ottaa valokuvia.

Paramoottorilentäminen tuo uuden ulottuvuuden myös varjoliitoon. Se pidentää lentokautta varsinkin Suomessa jossa termiikkilentokausi kestää vain 6kk. Varjoliitimellä 20h lentänyt pilotti tuplaa paramoottorilla lentotuntinsa alle kuukaudessa.Mainostajat Huomio!

30 neliöinen varjoliidin on loistava mainoslakana. Moottorin surina kiinnittää huomion taivaalle ja matalalla lentävä liidin saa huomion puoleensa esim isoissa joukkotapahtumissa; konsertit, messut, urheilutapahtumat ynm. Kysy lisää sportwings@hotmail.com

Tandem paramoottorilla voit jakaa lentämisen riemun kavereidesi kanssa, tai tehdä vaikka anoppiin vaikutuksen esittelemällä kotitaloa ilmasta käsin.

Maailmanmestari Ramon Morillas

Paramoottorikilpailuja järjestetään ympäri maailmaa. Näissä kilpaillaan erilaisissa tehtävissä ja punnitaan mm. kilpailijan lento- ja suunnistustaitoja. Tärkeää on myös liitimen nopeus ja moottorin työntö suhteessa kulutukseen.


Sitefactory Oy