Pääkaupunkiseudulla toimiva Skyriders Paragliding ry on Suomen aktiivisimpia varjoliitokerhoja niin harrastaja- kuin kilpailupuolella. Kerho on kouluttanut satoja uusia innokkaita pilotteja vuosien varrella.

Skyriders-kerhossa on useita kouluttajia ja jatkuvasti uusiutuva koulutuskalusto. Pystymme kouluttamaan kaikki 45–105 kilon painoiset oppilaat. Koulutuspaikat ovat Hyvinkään, Riihimäen, Nummelan ja Räyskälän lentokentät sekä muutama oma peltopaikka. Talvella Loppi- ja Ridasjärvi sekä Karhusaari Sipoossa. Intensiivikurssien myötä pystymme kouluttamaan missä päin Suomea tahansa.

Kerholla on oma, hyvin varusteltu luokkahuone ja kerhotilat Vauhtifarmilla. Farmilla on myös varjoliitokauppa ja varavarjon heittoon soveltuva vaijeriliuku sekä oma pelto liidinten maakäsittelyä varten.

Vuonna 2015 Skyriders järjestää useita peruskursseja. Voit ilmoittautua kursseille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: koulutus@varjoliito.fi, tai soittamalla suoraan kouluttajillemme, yhteystiedot löytyvät Kouluttajat-sivulta.

Opi lentämään!


Sitefactory Oy