Skyriders Paragliding ry:n varjoliitokurssit 2015

Intensiivinen varjoliitokurssi


Itsenäisen pilotin lupakirjaan tähtäävä täysimittainen yhdistelmäkurssi joka suoritetaan lyhyen ajan sisällä, noin 10pv. Yleensä kurssilaiset ottavat töistä lomaa kurssin ajaksi. Minimi osallistujamäärä jolla kurssi toteutuu on neljä ja maksimi kuusi oppilasta.


Kurssiin sisältyy:

  • 20h teoriaa
  • Paljon starttiharjoittelua
  • 5kpl matalia lentoja
  • 40kpl korkeita lentoja
Kurssin hinta 2300€

Ilmoittautumiset kursseille:

  • koulutus@varjoliito.fi
  • 040-5235049 Ari
  • 044-5105956 Mladen
Lisäksi oppilaan tulee liittyä Suomen ilmailuliiton jäseneksi. Hinta 61-75€. Sitä kautta tulevat vakuutukset ja oppilas saa myös kotiinsa uudistuneen kerran kuussa ilmestyvän ilmailulehden.

Intensiivikurssin etuja on sen nopeus. Normaalisti kerhoissa kurssia käydään monta kuukautta aina iltaisin ja viikonloppuisin. Skyriders on ensimmäinen ja ainoa kerho suomessa joka järjestää erittäin tehokkaita ja intensiivisiä varjoliitokursseja. Kaikki kurssin käyneet oppilaat ovat olleet erittäin mielissään tehokkaasti järjestetystä koulutuksesta. Skyriders kouluttajien motivaatio on hyvä ja jaksamme kouluttaa vuodesta toiseen silkasta opettamisen riemusta.

Kurssille osallistuville on muutamia rajoituksia. Paino 45-105kg ja Ikä 15-59v. Jos et osu näihin haarukoihin niin ota yhteyttä ja neuvottelemme asiasta!

Tervetuloa mahtavan harrastuksen pariin!Kauden 2015 kurssit

Kurssi 1. Maaliskuun alku Hki 6-15.3 (Valmis)

Kurssi 2. Kuusamo 3-12.4 (Valmis)

Kurssi 3. Hyvinkää toukokuu 2-10.5 (Valmis)

Kurssi 4. Hyvinkää Toukokuun loppu 22.5-31.5 (Valmis)

 

 


Erikoistilauksesta tulemme pitämään myös 10pvn intensiivikursseja paikkakunnallesi. Hinta on sama kuin normaalikurssilla, lisänä ainoastaan majoitus opettajille.
Ota yhteyttä Ariin jos sinulla on vähintään neljän hengen ryhmä kasassa: 040-5235049 tai sportwings@hotmail.com

Ulkomaankurssit

Tarvittaessa voimme järjestää kurssin myös ulkomailla. Jos saat porukan kasaan ja teillä on koulutukseen soveltuva paikka, niin ota yhteyttä ja tarkistamme paikan ja sovimme käytännön asioista. Sopivia maita voivat olla melkein kaikki maailman maat.

Meille tulee usein kurssilaisia Oulusta, Kuopiosta ja Inarista etc asti. Voimme tarjota edullisen majoituksen kurssin ajaksi. Ota siitä erikseen yhteyttä Ariin 040-5235049. Myös asuntovaunu ja -auto paikkoja on tarjolla omakustannehintaan.

Sitefactory Oy