Kurssit piloteille (tandem ja yksipaikkainen)

Tandem-taitolentokurssi piloteille


Taitolentokurssilla opetellaan isoja wingovereita, spiraaleja, puolisymmetrisiä spiraaleja ja SATtia. Opetamme ensin teoriassa kaikki nämä liikkeet ja sen jälkeen teemme ne lennolla useaan kertaan. Kurssin kesto 1pv.

Kurssin hinta 500€
Tandemtermiikkikurssi piloteille

Termiikkikurssilla lennetään Hyvinkään, Nummelan tai Kiikalan lentopaikan päällä ja noustaan 1200-2000m korkeuteen, riippuen paikasta ja kelistä. Lennolla on tarkoitus oppia löytämään termiikkejä sekä hyödyntämään niitä mahdollisimman tehokkaasti. Kesto 1pv.

Kurssin hinta 500€Tandem-matkalentokurssi piloteille

Matkalentokurssilla lennetään matkalento jonka aikana käydään monta kertaa pilvenpohjissa. Opit kaikki termiikki- ja matkalentämisen salat. Ilmassa ollaan koko päivä tai ainakin siihen asti kun räpsähdetään. Mikäli lento jää lyhyemmäksi kuin 15km saat toisen lentopäivän samaan hintaan. Aina yritetään uutta Suomenennätystä.

Hinta 500€Kisapilottikoulutusta (omalla siivellä)

Järjestämme aloitteleville kisapiloteille koulutusta. Koulutuksen teoriaosiossa käymme läpi kaiken mahdollisen kisailuun liittyvän. Itse kilpailuissa käymme läpi saadut lentotehtävät yhdessä. Mietimme parhaat reitit ja taktiset ratkaisut. Maalissa tai illalla ravintolassa käymme läpi jokaisen suorituksen ja analysoimme ne erittäin tarkkaan. Joka päivä mietimme myös miten voittaja lensi. Yritämme maksimoida jokaisen suorituksen huippuunsa.

Tämä kurssi vie sinua kisa urallasi eteenpäin yhdessä kisassa noin kolmella vuodella.

Kurssin pitäjänä on Ari Sahlström joka on ollut suomen maajoukkueessa vuodesta 1998 aina tähän päivään asti. Hyödynnä Arin tieto taitoa ja opettele kisapilotiksi parhaassa mahdollisessa opissa.

Kurssit pidetään kisojen yhteydessä. Kurssin kesto on noin viikko riippuen kisojen kestosta.

 Kurssin hinta 500€Ilmoittautumiset kaikkiin kursseihin: sportwings@hotmail.com tai 040-523 5049 ari

Sitefactory Oy