TANDEMLENTO

Oletko koskaan haaveillut lentämisestä tai nähnyt unta, jossa lennät?

Jos vastasit kyllä, niin liity joukkoomme ja tule Skyriders-varjoliitokerhon tandemkurssille, jolla pääset toteuttamaan unelmasi lentämisestä linnun lailla. Lennolla pääset nauttimaan hiljaisesta vapauden tunteesta, vain tuulen vire kasvoillasi.

Kurssiin sisältyy tiivis tietopaketti varjoliidosta ja tarvittava teoria ensimmäiselle lennolle sekä lento yhdessä kokeneen tandempilotin kanssa.

Kurssivaihtoehtoja on kolme

1. Tutustumiskurssilla lentokorkeus on noin 300-600 m ja lentoaika hinauksen kanssa 30min. Mikäli ilmassa ei pysytä puoltatuntia, lennetään toinen lento heti perään. Korkeus ja aika muodostuvat päivän kelin mukaan. Lennon hinta 225€.

2. Termiikkikurssilla lennetään tunti lentopaikan päällä ja noustaan aina 1000m korkeuteen. Lennot kesäpäivisin Hinta 300€ per matkustaja.

3. Varjoliitoseikkailu on uskomaton kokemus. Siinä lennetään matkalento, jonka aikana käydään monta kertaa pilvenpohjissa. Ilmassa ollaan 3-5h. Koet, mitä on matkalentäjän arki, ikinä ei tiedetä etukäteen mihin päädytään. Aina yritetään uutta suomen ennätystä. Päivän kruunaa olut-tuopponen hienon lennon päätteeksi (jos läheltä löytyy baari ;). Lennot kesäpäivisin Hinta 500€. Kysy lisää sportwings@hotmail.com )

Hintaan sisältyy lennon lisäksi:

  • 15 min teoria- ja maaharjoittelu
  • Vakuutukset
  • Hinausmaksu

Koska varjoliito on kelialtis laji, on sovitun kurssin suorittamiselle olemassa muutama rajoitus.Lentäminen ei onnistu, jos pintatuuli on yli 5m/s, sataa vettä tai lunta tai jäät ovat heikot (talvella). Parasta tandemlentoaikaa on kevättalvi, jolloin hinataan järvenjäältä tai kesäillat, jolloin toimitaan Hyvinkään lentokentältä.

Kenelle kurssi sopii:

Kaikille terveille ihmisille jotka pystyvät ottamaan muutaman juoksuaskeleen ja jotka ovat lentokärpäsen puraisemia. Ainoa lisävaatimus on kaluston asettama painoyläraja. Oppilas saa painaa korkeintaan 120 kg.

Jos tunnet lamaannuttavaa lentopelkoa, ei varjoliito ehkä ole juuri sinun lajisi, korkeanpaikankammosta ei kuitenkaan yleensä ole haittaa. Jos olet epävarma, ota yhteys tandempilottiin!

Varjoliito ei ole täysin vaaratonta, sillä se on extreme-laji hurjimmasta päästä. Varjoliidossa kuten muussakin ilmailussa on olemassa tiettyjä riskejä. Tandemkursseilla riskit voidaan kuitenkin minimoida kokeneilla piloteilla ja hinaajilla. Kaikki Skyriders-varjoliitokerhon tandempilotit ovat maajoukkuetason lentäjiä sekä kokeneita kouluttajia.

Jotta tiedämme myös sinun olevan henkisesti ja fyysisesti asianmukaisessa kunnossa, täytyy sinun ennen lentoa allekirjoittaa terveydentilavakuutus sekä vastuuvapautus kerholle.

Ilmoittautumiset:

Ari Sahlström, puh: 040 523 5049 e-mail: sportwings@hotmail.com

Sitefactory Oy